En del tror att jag slutat blogga, men det är bara så att de senaste veckorna har varit otroligt intensiva med en hel del turnerande som gjort att tiden inte räckt till för att skriva här. Nu är det ett tillfälligt lugn beroende på att vi sitter i bussen på väg till Stockholm där vi sedan fortsätter med båt till Finland.

Senast jag skrev hade jag varit i Dalarna och då hände det väldigt mycket som jag inte fick med här på bloggen. I samband med att jag åkte till Lilltorpet i Falun passade jag på att hälsa på denne man.

Han heter Ingemar Ihlis och är säkert ett välbekant namn för många i musiksverige. TV tittarna kommer kanske ihåg ett program som hette Cafe Falun då han satt med i husbandet. Han är en mästare på ett flertal instrument. När jag besökte Ingemar visade han mej hur det kan låta av en näverlur. Han var helt otrolig att hantera detta instrument. Jag förstår verkligen varför han bl.a anlitas när det är kungligt besök. -Han gjorde föresten Prins Daniel rejält skärrad liksom säkerhetsmännen runt Victoria o Daniel. Han sa nämligen efter en låt – Nu tänkte jag fingra lite på Victoria !!! -Gissa om folk hajade till . det vara bara det att hans dragspel hette Victoria.

Sommaren har dominerats av vårt samarbete med Christer Sjögren som varit enormt trevligt. Första spelningen var på Ekebofestivalen och jag ska väl erkänna att jag var lite nervös hur det skulle gå musikaliskt och hur vi skulle bli mottagna av publiken, men nervositeten släppte redan under första låten när man tittade ut över en jättenöjd publik. Nästa dag var det spelning i mysiga Kungälvsparken där vi också fick en jättefin publikrespons. En av sommarens höjdpunkter blev så dagen därpå då vi spelade på Seljordfestivalen , trots ösregn kom det ca 7000 personer. Här är 2 bilder därifrån.

Det blev inget långt inlägg denna gång, men det är beroende på att vi nu är på väg till Finland och snart tappar jag nog förbindelsen med Telia, så jag lovar att fortsätta ganska snart att berätta mer om vad som hänt i sommar. Tack för nu !